MEBA

MEBA är pionjärer inom bandsågsteknik. Sedan 1958 har företaget investerat kraftigt i teknik vilket resulterat i betydande utvecklingar inom bandsågning.

MEBA har ett brett utbud av metallbandsågmaskiner att välja mellan. Allt från små manuella och halvautomatiska maskiner, upp till dubbelgerings helautomatiska CNC-maskiner.

MEBA 1

Kunderna inkluderar små verkstäder, ståltillverkare, stålaktieägare och fordonsindustrin samt produktionsteknik och tung industri.

MEBA kan också tillverka skräddarsydda materialhanteringssystem för in- och utmatning med en mängd olika materialändstoppar för att passa skräddarsydda krav.

För oss har förändring alltid inneburit att observera och utvärdera ny teknik samtidigt som vi kontinuerligt införlivar det som är användbart för slutanvändaren i våra produkter.

Därför är och förblir nära dialog med dig en central del av vårt arbete.

Även i den digitala världen strävar vi efter målet att vara en av de bästa leverantörerna av fördelsinriktade såglösningar världen över i framtiden.

MEBA2
Meba3

VI ÄR GENERALAGENTER FÖR MEBA BANDSÅGAR I SVERIGE

Se alla våra sågmaskiner i lager just nu

Nedan kan du även ladda ned MEBAs produktkataloger.

MEBA swing 
MEBA eco 
MEBA pro 
MEBA mat 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer