Svetsmaskin

Inom metallbearbetning och konstruktion är svetsning en avgörande teknik för att sammanfoga material och skapa starka och hållbara strukturer. Hos Erlandsson & Hjorth erbjuder vi en imponerande samling av svetsmaskiner som är utformade för att möta de mångsidiga krav som ställs inom olika branscher och produktionsmiljöer. Våra svetsmaskiner representerar toppmodern teknologi som möjliggör precisionsbearbetning och högkvalitativ svetsning. 

MIG/MAG-Svetsar 

Metal Inert Gas (MIG) och Metal Active Gas (MAG) är populära svetsmetoder som använder en elektrisk ström för att smälta en elektrodtråd och basmaterialet samtidigt. Våra MIG/MAG-svetsar erbjuder enastående resultat när det gäller snabbhet, styrka och mångsidighet. Denna metod passar för en rad olika material och tjocklekar. 

TIG-Svetsar 

Tungsten Inert Gas (TIG) svetsning är känd för sin höga precision och kvalitet. Med en icke-förbrännande elektrod och en skyddande gas, möjliggör TIG-svetsning skarpa och rena svetsar. Våra TIG-svetsar är utformade för att skapa starka och estetiskt tilltalande svetsar, perfekta för krävande applikationer. 

MMA- Svetsar 

MMA svetsning eller pinnsvetsning som det också kallas, är en mångsidig svetsmetod som använder en elektrisk båg mellan en elektrod och arbetsstycket för att smälta materialen samman. Denna metod fungerar väl för många olika material och tjocklekar och är särskilt lämplig för grövre applikationer. 

Svetsmaskiner för Alla Behov 

Oavsett om du arbetar med tunna plåtar eller tunga stålkonstruktioner, har vi svetsmaskiner som passar dina behov. Vårt sortiment omfattar olika storlekar, kapaciteter och tekniker för att ge dig möjligheten att välja den optimala maskinen för dina projekt. 

Precision och Repeterbarhet 

Våra svetsmaskiner levererar enastående precision och repeterbarhet, vilket är avgörande när det gäller att skapa starka och pålitliga svetsar. Med avancerad teknologi och förprogrammerade inställningar, kan du vara säker på att varje svets kommer att uppfylla de högsta standarderna. 

Effektivitet och Produktivitet 

Våra svetsmaskiner är utformade för att öka produktiviteten och effektiviteten i din verksamhet. Genom att minska svetstider och optimera svetsprocessen kan du öka produktionen och minska driftskostnaderna. 

Ditt Val för Kvalitetssvetsning 

Hos Erlandsson & Hjorth är vi stolta över att erbjuda enastående svetsmaskiner som är utformade för att överträffa förväntningarna. Oavsett om du är en hantverkare eller en industrikund, står vårt engagerade team redo att vägleda dig mot rätt svetsmaskin som uppfyller dina specifika behov. Kontakta oss för att utforska vårt omfattande utbud och ta nästa steg mot att uppnå starka och hållbara svetsar. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer