Radialborrmaskiner

Radialborrmaskiner från Erlandsson & Hjorth

Radialborrmaskiner är kraftfulla verktyg som används inom metallbearbetningsindustrin och verkstadsproduktion för att borra hål i olika material med hög precision och effektivitet. Dessa maskiner har en roterande spindel som är monterad på en rörlig arm som kan justeras i radie och höjd för att möjliggöra bearbetning av olika storlekar och former på arbetsstycken. 

Funktioner och arbetsprocess 

Justering av arm och spindel: Operatören kan justera radie och höjd på arm och spindel för att placera borren på önskad position över arbetsstycket.

Variabel hastighet: Radialborrmaskiner är utrustade med en variabel hastighetskontroll för att anpassa hastigheten på spindeln beroende på det bearbetade materialet och borrens diameter.

Mångsidighet: Dessa maskiner kan användas för att borra hål i olika material, inklusive metall, trä och plast. De kan också användas för att utföra andra bearbetningsoperationer som gängning, brotschning och fräsning med hjälp av lämpliga tillbehör.

Precision och repeterbarhet: Radialborrmaskiner erbjuder hög precision och repeterbarhet vid borrning av hål med jämn kvalitet och dimensioner.

Användningsområden

Radialborrmaskiner används inom en mängd olika branscher och tillämpningar, inklusive tillverkning av fordonsdelar, konstruktion av stålkonstruktioner, tillverkning av maskiner och verktyg, samt inom verkstadsproduktion för att utföra underhålls- och reparationssysslor. 

Fördelar med radialborrmaskiner

  1. Effektiv Bearbetning: Dessa maskiner möjliggör snabb och effektiv borrning av hål i olika material.
  1. Mångsidighet: Radialborrmaskiner kan användas för att utföra olika bearbetningsoperationer och kan anpassas för att möta olika produktionsbehov.
  1. Hög precision: Ger jämn och noggrann borrning av hål med minimalt materialavfall.
  1. Ekonomiskt: Radialborrmaskiner är kostnadseffektiva verktyg som erbjuder hög produktivitet och låg driftskostnad över tiden.

Semesterstängt

Semesterstängt vecka 28 - 31

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer