FMB

FMB bildades 1982 och var ett av de allra första företagen som föreslog bandsågmaskiner i en tid då marknaden dominerades av cirkelsågar.

Sedan dess har FMB, tack vare sin stora förmåga att utvecklas, att undersöka innovativa produkter och modifiera maskinen för att passa kundens faktiska behov.

FMB har blivit ett ledande företag inom denna sektor.

FMB1

Dess byggnader representerar det bästa inom modern design, med fokus på maximal praktiskhet och med tillräckligt med utrymme för alla avdelningar som krävs för att skapa en ny produkt: ingenjörskonst, produktion och testning.

För att inte tala om det kommersiella och administrativa kontorskvarteret, lager och utskicksområde.

Vårt nuvarande sortiment består av 35 modeller vars skärkapacitet går från Ø 200 mm upp till Ø 540 mm tillsammans med en komplett uppsättning lösningar för materialhantering.

Under alla dessa år har grundkoncepten för våra maskiner alltid varit desamma: kvalitet, soliditet och tillförlitlighet.

Än idag har våra nya modeller, som introducerades i slutet av förra året, samma egenskaper och förändringarna de presenterar är helt enkelt en följd av tekniska framsteg.

FMB2
FMB3

Alla system i FMB är planerade och realiserade med syfte att undvika energislöseri minimera användningen av energikällor.

I våra produktionsprocesser använder vi endast vegetabiliska oljor, kontoren och produktionsavdelningen är upplysta med led-ljus och på taket av FMB en solcellsanläggning med 100 kWh effekt installeras.

FMB representerar fusionen av teknisk innovation och tradition som gör det möjligt att erbjuda de bästa lösningarna till kunden.

STOLTA AGENTER FÖR FMB I ÖVER 30 ÅR

Vi har levererat mer än 2500 maskiner och har under åren skapat ett mycket fint samarbete med FMB. Idag levererar vi sågmaskiner, service och reservdelar till hela Sverige.

Vi har alltid maskiner och reservdelar hemma på lager för omgående leverans. 

Ladda ned FMBs produktkatalog här

FMB4

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer